Zoneterapi i Lyngby

Lider du af spændinger og ubalancer i kroppen? Hver dag bliver der stillet høje krav til dig og dét, du yder. Kroppen skal arbejde hårdt for at opfylde de ydre krav – og ligeledes de krav, du stiller dig selv. Hvis kroppen overanstrenges over en længere periode kan dette medføre stress, fordøjelsesbesvær, inflammation og anden sygdom i kroppen. Med zoneterapi her i Lyngby kan vi genskabe balancen i kroppen, og dermed give dig livsglæden og overskuddet tilbage.

Har du bug for personligt tilpasset zoneterapi i Lyngby? Så ring til os på (+45) 25 52 04 85 eller bestil online via bookingformularen.

Ydre og indre sundhed med zoneterapi i Lyngby – Nær Gentofte & Virum
Vores beliggenhed er helt optimal, hvis du leder efter professionel zoneterapi nær Virum og Gentofte – vi bor nemlig centralt i Lyngby, hvor du nemt kommer til med bil eller offentlig transport.

Med zoneterapi har vi både fokus på det fysiske og psykiske, og vi ser på kroppen som en samlet helhed, hvor det ydre og det indre interagerer med hinanden. På den måde kan du med et behandlingsforløb hos os både styrke din fysiske og mentale sundhed.

Hvordan foregår en behandling med zoneterapi hos os?
Zoneterapi udføres ved trykmassage under fødderne i de såkaldte reflekszoner. Fra reflekszonerne er der forbindelse til alle kroppens organer, hormonkirtler, kredsløbet og selve bevægeapparatet – alle disse instanser i kroppen kan påvirkes ved hjælp af impulser og tryk, ligesom at zoneterapien også kan fungere som en forebyggende og udrensende behandling til generel styrkelse af immunforsvaret.

Book en tid til dybdevirkende zoneterapi i Lyngby
Oplev en virkningsfuld og effektiv zoneterapi hos iCare Massage i Lyngby – hos os er du i centrum! Ring til os på (+45) 25 52 04 85 eller book nemt og enkelt en tid online.

Vi glæder os til at hjælpe dig tilbage i topform!

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her