Zoneterapi i Lyngby

Lider du af spændinger og ubalancer i kroppen? Hver dag bliver der stillet høje krav til dig og dét, du yder. Kroppen skal arbejde hårdt for at opfylde de ydre krav – og ligeledes de krav, du stiller dig selv.

Hvis kroppen overanstrenges over en længere periode kan dette medføre stress, fordøjelsesbesvær, inflammation og anden sygdom i kroppen.

Med zoneterapi i Lyngby kan vi genskabe balancen i kroppen, og dermed give dig livsglæden og overskuddet tilbage.

Har du brug for personligt tilpasset zoneterapi i Lyngby?

Ring og bestil tid i dag

Ydre og indre sundhed med zoneterapi i Lyngby

Vores beliggenhed er helt optimal, hvis du leder efter professionel zoneterapi nær Virum og Gentofte. Vi bor nemlig centralt i Lyngby, hvor du nemt kommer til med bil eller offentlig transport.

Med zoneterapi har vi både fokus på det fysiske og psykiske, og vi ser på kroppen som en samlet helhed, hvor det ydre og det indre interagerer med hinanden.

På den måde kan du med et behandlingsforløb hos os både styrke din fysiske og mentale sundhed.

Vi behandler dig med zoneterapi i Lyngby
Få zoneterapi i Lyngby og kom af med stress

Hvordan foregår en behandling med zoneterapi hos os?

Zoneterapi udføres ved trykmassage under fødderne i de såkaldte reflekszoner. Fra reflekszonerne er der forbindelse til alle kroppens organer, hormonkirtler, kredsløbet og selve bevægeapparatet.

Alle disse instanser i kroppen kan påvirkes ved hjælp af impulser og tryk, ligesom at zoneterapien også kan fungere som en forebyggende og udrensende behandling til generel styrkelse af immunforsvaret.

Ved at trykke på bestemte punkter under fødderne, stimulerer terapeuten dit nervesystem, hvilket kan hjælpe til at styrke både dit kredsløb i kroppen og dit immunforsvar.

Book en tid til dybdevirkende zoneterapi i Lyngby

Oplev en virkningsfuld og effektiv zoneterapi hos iCare Massage i Lyngby – hos os er du i centrum!

Vi glæder os til at hjælpe dig tilbage i topform!

Book en tid online

LAD OS KONTAKTE DIG