Skip to main content

Prøv vores mor- og babymassage


Vi tilbyder en fælles massage for mor og barn

Hos iCare Massage ved vi, hvor både skønt og udmattende det er at være nybagt mor. Derfor har vi lavet en samlet mor- og babymassage, hvor I begge bliver forkælet.

Vi befinder os i Lyngby, og vi har også mange kunder fra oplandet, der besøger vores klinik.

Derfor skal du vælge mor- og babymassage

Når du kommer til en mor- og babymassage ved os, så består behandlingen af 30 minutters massage af mor og 15 minutters babymassage.

Når det er babys tur, så viser vi dig, hvordan du selv kan massere dit barn. Du får også andre gode råd om babymassage, som du kan tage med hjem og benytte fremadrettet til at massere dit barn.

Babymassage er en blid men fast berøring, som udløser hormoner forbundet med velvære. Det fremmer også kommunikationen mellem forældre og barn.

Alle babyer, uanset deres fysiske tilstand, kan drage fordel af effekten af babymassage. De fordele kommer også forældrene til gode, da fortroligheden og trygheden, som du kan få gennem babymassage, plejer, trøster og beroliger babyer. Det bringer jeres familie tættere sammen.

Kontakt os allerede i dag

Vores mor- og babymassage koster i alt 500 kr. Se også vores øvrige priser.

Vi tager desuden gerne ud til mødregrupper, hvor vi tilbyder massage af børn. Her forklarer og viser vi undervejs jer i mødregruppen, hvordan vi masserer børnene, så I selv kan fortsætte med det derhjemme. Til fællesarrangementer laver vi en god pris til jer.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller ønske om mor- og babymassage hos iCare Massage.

Lad os kontakte dig