Sportsakupunktur i Lyngby

virkningsfuld behandling mod smerter

Lider du af smerter i muskler og led efter sport? Eller er du hæmmet af en sportsskade? Hos iCare Massage tilbyder vi en afspændende sportsakupunktur i Lyngby, der har en smertestillende effekt og som fremskynder kroppens egen helingsproces. Vi har skabt en klinik med fokus på afslapning og velvære – her kan du koble af samtidig med, at du får en professionel og virkningsfuld behandling. Sportsakupunktur i Lyngby hjælper dig ganske enkelt tilbage i topform.

Professionel sportsakupunktur kan afhjælpe en bred vifte af skader og smerter
Vil tilrettelægger altid vores behandling med sportsakupunktur med din situation. Det vil sige, at vi tilbyder en målrettet behandling, der sætter ind der, hvor du har brug for det. På den måde er du sikker på et effektivt forløb, hvor din krop løbende stimuleres og heles. Ved sportsakupunktur kan vi blandt andet hjælpe med:

  • Løberknæ
  • Springerknæ
  • Tennisalbue/museskader
  • Hold i nakken
  • Fibersprængning
  • Hold i ryggen
  • Seneskedehindebetændelse
  • Skulderspændinger

Ovenstående er kun eksempler på områder, hvor vi kan sætte ind med sportsakupunktur. Du er velkommen til at ringe til os på (+45) 25 52 04 85, så vi kan tage en snak om netop din skade eller dine spændinger i kroppen.

Hvad er sportsakupunktur?
Helt overordnet er sportsakupunktur en smertebehandling med små nåle, som sættes i muskler og hud. Nålene går ind og stimulerer kroppens egen helingsproces, ligesom de også sætter gang i kroppens naturlige endorfiner, der ligeledes arbejder for at nedbringe smerter og spændinger. Ved en målrettet behandling på de ramte områder i bevægeapparatet, vil du på sigt opleve at musklerne slapper af, og du vil derved få din bevægelsesfrihed tilbage.

Bestil tid til sportsakupunktur hos iCare Massage
Savner du at løbe en tur helt uden smerter? Eller vil du være klar til forårets sæsonstart i fodbold? Uanset hvad, står vi hos iCare Massage klar med en effektiv og afslappende sportsakupunktur.

Ring til os på (+45) 25 52 04 85 eller bestil din tid direkte i vores online bookingsystem lige her.

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her