Cupping i København

hos iCare Massage

Leder du efter et alternativ til massage? Eller måske har du overvejet akupunktur, men er bange for nåle? Uanset hvad kan cupping hos iCare Massage i København være løsningen for dig. Ved en cupping behandling i København kan du nemlig både opnå afspænding i muskler og led samt øge blodcirkulationen i kroppen. Med cupping hos os i København kan du med andre ord opnå en større grad af velvære og komfort i hverdagen. En virkningsfuld og alternativ behandling? Cupping i København er svaret!

Hvad er cupping? Traditionel cupping terapi i København
Cupping er en alternativ behandlingsform, der oprindelig stammer fra Kina. Ved cupping bliver flere sugekopper placeret på kroppen – eksempelvis på ryggen, benene eller skuldrene. Herefter skaber vi et lukket vakuum med tryk og varme. Behandlingsformen er yndet blandt sportsudøvere, men er også rigtig god for folk, der bevæger sig minimalt eller folk med et stillesiddende arbejde.

Cupping i København – en behandling med mange fordele
Vores cupping terapi i København har helt overordnet samme virkning som en dybdegående kropsmassage eller en sportsmassage – cupping kan nemlig hjælpe dine muskler og led til at slappe af samt være med til at øge blodcirkulationen og give et stærkere immunforsvar. En cupping behandling hos os i København kan blandt andet være med til at helbrede følgende lidelser:

  • Muskelsmerter
  • Ømhed i led
  • Hovedpine
  • Generelle spændinger
  • Migræne
  • Musearm

Derudover har cupping i København den fordel, at den ved øget blodcirkulation også leder affaldsstoffer væk fra kroppen.

Cupping i København i fredelige og afslappende omgivelser
Hos iCare Massage har vi fokus på din velvære. Derfor er der i vores klinik en afslappet og fredelig atmosfære med stille musik – et sted, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og jag.

Cupping i København? Bestil din tid på (+45) 25 52 04 85 eller via bookinsformularen her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Ulrikkenborg Allé 46 i Lyngby.

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her