Massør i Lyngby

med fokus på mærkbare resultater

Leder du efter en god og professionel massør i Lyngby til at behandle dine ømme muskler og led? Og vil du gerne opnå større velvære i hverdagen? Så er iCare Massage på Ulrikkenborg Allé 46 stedet for dig. Her kan du nemlig se frem til en effektiv og kompetent behandling, hvor der er fokus på dine ønsker og behov. Vi tilbyder både en dybdegående helkropsmassage og en målrettet sportsmassage. Få din fulde bevægelsesfrihed tilbage – bestil tid hos en kompetent massør i Lyngby.

Respekt for dig – massør i Lyngby, nær Gentofte & Virum
Når du bestiller en massør i Lyngby hos iCare Massage, kan du være sikker på en god service. Vi gør os nemlig stor umage for at skabe en god kontakt for dig som kunde, og vi lægger altid stor vægt på dine personlige grænser og blufærdighed. Derudover kan du glæde dig til en rar og behagelig oplevelse i rolige og afslappende omgivelser.

Hos os får du en personlig massør i Lyngby. Du er ikke blot et nummer i rækken – vi stræber nemlig efter at give vores klienter en skræddersyet løsning, der sætter målrettet ind på de berørte områder. Efter endt behandling vil du opleve en øget følelse af frihed i kroppen – både fysisk og psykisk.

Vi tilbyder også graviditets massage, hvor der der bruges en special pude som lægges på briksen så du kan ligge på maven.

Mange fordele ved massage – Massør i Gentofte & Virum
Vores hyggelige klinik ligger centralt i Lyngby, så der er også nemt adgang for dig, der søger en massør nær Gentofte eller Virum. Når du bestiller en massage hos os kan du se frem til en lang række fordele, der både afspænder dine ømme muskler og led, får dig til at slappe af og giver dig fornyet energi. En oplevelse der gør noget godt for både dit indre og ydre.

Massør i Lyngby? Book tid hos iCare Massage
Øg din livskvalitet med en god massage – ring til iCare Massage på (+45) 25 52 04 85 eller book din tid direkte online i vores bookingkalender.

Book heri
LAD OS KONTAKTE DIG