Skip to main content

Massør i Lyngby

med fokus på mærkbare resultater


Leder du efter en god og professionel massør i Lyngby til at behandle dine ømme muskler og led? Og vil du gerne opnå større velvære i hverdagen?

Vi tilbyder både en dybdegående helkropsmassage og en målrettet sportsmassage. Få din fulde bevægelsesfrihed tilbage – bestil tid hos en kompetent massør i Lyngby.

Respekt for dig – massør i Lyngby, nær Gentofte & Virum

Når du bestiller en massør i Lyngby hos iCare Massage, gør vi os nemlig stor umage for at skabe en god kontakt for dig som kunde, og vi lægger altid stor vægt på dine personlige grænser og blufærdighed.

Vi tilbyder også graviditetsmassage, hvor der der bruges en special pude som lægges på briksen så du kan ligge på maven.

Mange fordele ved massage

Vores hyggelige klinik ligger centralt i Lyngby, så der er også nemt adgang for dig, der søger en massør nær Gentofte eller Virum.

Når du bestiller en massage hos os kan du se frem til en lang række fordele, der både afspænder dine ømme muskler og led, får dig til at slappe af og giver dig fornyet energi.

Massør i Lyngby? Book tid hos iCare Massage

Øg din livskvalitet med en god massage – ring til iCare Massage eller book din tid direkte online i vores bookingkalender.

Lad os kontakte dig