Sportsmassage i Lyngby

med fokus på dig

Hos iCare Massage kan du få en professionel sportsmassage i Lyngby, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Hvad enten du er ved at træne op til en ironman eller musklerne er ømme efter den ugentlige løbetur, så tilrettelægger vi en sportsmassage i vores klinik i Lyngby, der passer til netop din situation. Hos os kan du være sikker på en behagelig oplevelse, hvor der både er fokus på et godt resultat og en afslappende atmosfære. Kort fortalt er en sportsmassage hos iCare Massage lig med ægte velvære.

Sportsmassage nær Gentofte og Virum – iCare Massage
iCare Massage har en central beliggenhed i Lyngby, så hvis du er på jagt efter en professionel sportsmassage nær Gentofte eller Virum, er vi kun en kort køretur væk. Vi har flere års erfaring med sportsmassage i Lyngby, så du er i helt trygge hænder hos os – vores massager er virkningsfulde, og vi er altid resultatorienterede og målrettede i vores behandlinger.

Medlem af en sportsklub? Så læs mere om vores tilbud til sportshold- og klubber lige her.

Dybdegående sportsmassage i Lyngby – tre forskellige behandlinger

En sportsmassage hos os i Lyngby kan bestilles i tre forskellige længder og prisklasser:
90 minutter – 695 kr.
60 minutter – 495 kr.
30 minutter – 250 kr.

På den måde kan du få en massage, der passer lige til dit behov – alt fra en let opløsende massage til en dybdegående og længerevarende massage, der er god til den mere erfarne sportsudøver.

Den tiltrængte pause i hverdagen – sportsmassage i Lyngby
En sportsmassage i Lyngby er en afslappende oplevelse, hvor vi med vores effektive massageteknikker giver dig den fulde bevægelsesfrihed tilbage.

Sportsmassør i Lyngby? Svaret er enkelt: ring til iCare Massage på (+45) 25 52 04 85 eller book din tid via kalenderen her på siden.

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her