PowerDots

Restituer hurtigere & gør din krop klar til træning

Hvad er PowerDots?

Med PowerDots får du verdens smarteste trådløse system, der kan hjælpe med at løsne og lindre dine ømme muskler, så du hurtigere kan restituere og vende tilbage til træningen.

PowerDots stimulerer dine muskler gennem elektriske impulser via pads, som du sætter bestemte steder på kroppen. Vi anvender derfor også disse pads, når vi giver sportsmassager.

Det hele styres trådløst via PowerDots appen, hvor du både kan se videoer af øvelser og finde træningsprogrammer, du kan følge.

Med PowerDots har du derfor mulighed for aktivt at hjælpe din krop den rette vej mod restitution og træning.

Du kan også anvende dine PowerDots, hvis du har brug for en lindrende og dybdegående massage.

Book tid til vejledning

Hvad synes vores kunder?

Kristoffer Neve, Europamesterskaberne i kano og kajak

Min ro-makker, William, og jeg sluttede af med en 6.plads i toer-kano over tusind meter. Vi udviklede os gennem heat, semi-finale og finale og sluttede af med ny personlig rekord. Jeg roede også selv ener-kano over 200m og sluttede på en 9.plads.

Jeg havde en rigtig god semi-finale, hvor faktisk lavede stævnets anden hurtigste tid for U18, men desværre ramte jeg ikke dagen, da finalen skulle ros. Jeg fik ikke den bedste start og på en 200m skal alt spille fra start af, før man opnår topresultaterne, så jeg håber på at tage revanche til VM.

Jeg vil sige tusind tak for lån af PowerDot, jeg tror virkelig de har været med til at vi kunne holde musklerne friske, så vi har kunne lave hurtigere og hurtigere tider gennem dagene i stævnet i stedet for at blive ømme og trætte. Jeg har prøvede samtlige restitutionsprogrammer før, imellem og efter løbene, og jeg kan konkludere at de forbedrer og optimerer restitutionen markant.

Jeg kan også varmt anbefale at bruge opvarmningsprogrammet i appen. Jeg har efterhånden roet mange stævner, og jeg tror aldrig, jeg har haft så friske muskler på sidstedagen.

Hvilke fordele er der ved PowerDots?

Der er mange fordele ved brugen af disse pads – netop derfor vi også anvender dem, når vi giver sportsmassage.

  • Du restituerer hurtigere
  • Du reducerer muskelømhed
  • Du øger blodcirkulationen
  • Du øger din muskeludholdenhed
  • Du kan forebygge skader.

Hvad koster PowerDots?

Prisen er: 2.499 kr. inkl. 60 min. massage/vejledning i brugen af PowerDots samt ét sæt ekstra pads.

Massagen har en værdi af 500 kr. og ekstra pads har en værdi af 199 kr.

Dine pads kan bruges op til flere gange, og vi guider dig naturligvis i brugen af dem, og fortæller hvordan du får mest muligt ud af dem.

Lyder det som noget for dig?

book endelig en tid til vejledning og massage med det samme, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dine nye PowerDots derhjemme ved behov.

Book tid til vejledning

LAD OS KONTAKTE DIG