Professionel massage til din sportsklub

Vi kommer gerne ud til jer

Er du med i en sportsklub? Og vil du gerne forkæle dine holdkammerater lidt ekstra? Så rykker iCare Massage gerne ud og giver hele holdet en professionel og virkningsfuld massage, så alle på holdet kan yde deres bedste. Den første gang gør vi det faktisk ganske gratis – det eneste du skal gøre, er at lægge en stak visitkort frem, så hele klubben har mulighed for at bestille tid til en lækker massage hos os. Vi holder til på Ulrikkenborg Allé 46 i Lyngby, og vi tilbyder både sportsmassage og massage med mere fokus på forkælelse og velvære.

Erfaren sportsmassage med iCare Massage
Hos iCare Massage har vi flere års erfaring med at give dybdevirkende massage med stor respekt for den enkeltes ønsker og behov. Vi går altid til opgaven med stor professionalisme, og vi gør en stor dyd ud af ikke at overskride dine personlige grænser. En massage skal være en skøn oplevelse, hvor du kan mærke en forskel – både fysisk og mentalt.

Vi kan tilbyde sportsmassage til en bred vifte af sportsgrene, blandt andet:

  • Cykling
  • Fodbold
  • Håndbold
  • Løb
  • Triatlon
  • Tennis
  • Badminton

Vi kommer både ud til små og store klubber, og vi giver gerne massager, der ikke direkte har et sportsligt fokus – eksempelvis arbejdsrelaterede smerter og spændingshovedpine.

Brian Nielsen fra cykelholdet, Reach out and touch:

Vi havde i dag besøg af verdens bedste Joan Luthmann fra iCare Massage. Af hjertet tak for den dejlige behandling, de mange timer du brugte på os og en hyggelig sludder … Bestil en tid – det vil I aldrig fortryde.

Giv sammenholdet et boost med massage
Hvorfor ikke samle hele holdet til en omgang skøn massage? Det koster ikke noget, og det vil sikkert gøre en forskel. Vi rykker gerne ud en dag efter træning, til et af jeres fælles arrangementer, motionsdage, sundhedsuger eller noget helt femte.

Ønsker du at høre mere om muligheden for en gratis massage til dit sportshold? Så skriv til os via kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt markedsføring for vores klinik giver dig og dit hold en gratis massage!

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her