Kropsterapi i Lyngby

Hos iCare Massage tilbyder vi virkningsfuld kropsterapi i Lyngby med fokus på dig og din situation. Kropsterapien er en terapeutisk behandlingsform, der kategoriseres under psykoterapien. Vi har en holistisk tilgang i behandlingen, hvor vi både har fokus på fysiske og mentale spændinger. Med vores kropsterapi her i Lyngby får du overskuddet tilbage i hverdagen – læs med her og bliv klogere på behandlingen.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på (+45) 25 52 04 85 eller bestille en tid online i vores booking.

Hvad er kropsterapi?
Helt overordnet er vores kropsterapi i Lyngby en kombinationsbehandling, hvor vi kombinerer massage med det terapeutiske. Vores krop hænger sammen som en helhed, og den skal behandles derefter. Her kan psykiske og mentale spændinger ofte komme til udtryk i noget fysisk og omvendt – kroppen reagerer altså som en samlet mekanisme.

Hvordan foregår en kropsterapi hos iCare Massage i Lyngby – Nær Gentofte & Virum
Vores klinik ligger centralt i Lyngby, så hvis du eksempelvis leder efter kropsterapi i Gentofte eller Virum, så er vi kun en kørt køretur væk i bilen eller med offentlig transport.

Hos os er du i centrum. Det betyder, at vi sørger for at sætte os grundigt ind i din situation, så vi bedre kan give dig en målrettet og effektiv behandling. Ud fra vores samtale sammensætter vi et skræddersyet forløb, der sætter målrettet ind der, hvor du har brug for det.

Kropsterapien har vist sig effektiv for klienter med:

  • Smerte
  • Anspændthed
  • Fysiske karakteristika
  • Psykiske symptomer
  • Problemer med åndedræt

I selve behandlingen benytter jeg tryk, pulsering, ledfrigørelse, afspændingsteknikker og zoneterapi.

Bestil tid til kropsterapi i Lyngby hos iCare Massage
Vil du have livskvaliteten og overskuddet tilbage på jobbet og i din fritid? Så prøv vores personligt tilrettede kropsterapi i Lyngby. Du kan ringe til os på (+45) 25 52 04 85 eller booke en tid online her på siden.

LAD OS KONTAKTE DIG

Book her