Skip to main content

Hjemmetræning

Blackroll Multi band

Blackroll Multi band
BLACKROLL MULTI BAND (270 cm) er designet til at styrke hele muskelgrupper, træne bevægelseskoordinering og forbedre mobiliteten. Perfekt til mobilitetstræning samt kombineret styrke- og fleksibilitetstræning.

329,00 kr.

BLACKROLL Super band

BLACKROLL Super band Grøn

Blackroll Super Band træningselastik, med Medium modstand. Blackroll Super Band træningselastik findes i 3 styrkeniveauer, hvor grøn er medium styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken måler 104cm i længden og 3 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig.

199,00 kr.


BLACKROLL Super band Blå

Blackroll Super Band træningselastik med kraftig modstand. Blackroll Super Band træningselastik findes i 3 styrkeniveauer, hvor blå er hård styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken måler 104cm i længden og 3 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig

199,00 kr.


BLACKROLL Super band Orange

Blackroll Super Band træningselastik, med let modstand. Blackroll Super Band træningselastik findes i 3 styrkeniveauer, hvor orange er letteste styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken måler 104cm i længden og 3 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig.

199,00 kr.


Blackroll Super Band sæt 3 elastiker 

Træning af hele kroppen men især core, mave og ryg. Ideel til at forbedre kropsstabilitet. Indeholder følgende modstands styrker: let (orange), medium (grøn) og hård (blå).

499,00 kr.


Blackroll Yoga Måtte

Den strukturerede overflade på måtten giver førsteklasses hold og komfort – uden at glide. Den særlige struktur er den perfekte skridsikre base for enhver øvelse. Uanset om du arbejder på mobilitet, styrke eller smidighed, gør måttens særlige længde og bredde en række øvelser mulige. Den optimerede 5 mm tykkelse forbliver ubevægelig på gulvet – uden at rulle op.

Mål: 5 mm tyk x 65 cm x 185 cm, 2500 g

579,00 kr.


Blackroll PRO Formrulle

50% hårdere end BLACKROLL STANDARD. Ideel til pro-atleter, mindre overfølsom overfor smerte. På grund af sin ekstreme hårdhed skal det dog bemærkes, at PRO kun er den rigtige rulle for erfarne brugere eller personer med høj smertetolerance. Farve: Sort og Orange

289,00 kr.


Blackroll Twin

BLACKROLL TWIN kombinerer den klassiske standard med DUOBALL 12. Med udskæringen i midten er TWIN især anvendelig på bagsiden af kroppen, fordi den aflaster rygsøjlen, mens den ruller. Vævningen af materialet i den midterste del af TWIN stimulerer huden og vævet, især mens du anvender på ben og arme.

329,00 kr.


BLACKROLL Loop band

BLACKROLL Loop band Rød

Blackroll Loop Band træningselastik med mellem modstand. Blackroll Loop Band træningselastik findes i 6 styrkeniveauer, hvor rød er mellem styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken er fremstillet af Blackroll, som fokuserer på høj kvalitet. Elastikken måler 32cm i længden og 5,5 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig.

129,00 kr.


BLACKROLL Loop band blå

Blackroll Loop Band træningselastik med kraftig modstand. Blackroll Loop Band træningselastik findes i 6 styrkeniveauer, hvor blå er hård styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken er fremstillet af Blackroll, som fokuserer på høj kvalitet. Elastikken måler 32cm i længden og 5,5 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig.

129,00 kr.


BLACKROLL Loop band sort

Blackroll Loop Band træningselastik med ekstra hård modstand. Blackroll Loop Band træningselastik findes i 6 styrkeniveauer, hvor sort er ekstra hård styrke. Træningselastikken er velegnet til træning af kroppens mindre muskelgrupper. Elastikken er fremstillet af Blackroll, som fokuserer på høj kvalitet. Elastikken måler 32cm i længden og 5,5 cm i bredden og er fremstillet i stof, hvilket gør træningen mere behagelig.

129,00 kr.


BLACKROLL Loop band sæt 6 elastiker

I seks forskellige modstandsniveauer: ekstra let (gul), let (orange), mellem (rød), medium (grøn), stærk (blå) og ekstra stærk (sort). Unikt tekstil materiale giver større træningskomfort. Loop band sæt er især godt til træning af mindre muskelgrupper, hvilket fører til bedre kropsstabilitet og reduceret risiko for skader. Naturgummien, beklædt med hudvenlige tekstiler, giver alle fordelene ved fleksibelt træningsudstyr uden det ubehagelige træk på huden.

499,00 kr.


Blackroll Loop band

3-sæt fitness bånd sæt indeholder følgende modstands styrker: let (orange), medium (grøn) og stærk (blå) Velegnet til målrettet træning af små muskelgrupper. Er velegnet til både begyndere og øvede. Særdeles hygiejnisk: Kan vaskes ved 60°C

329,00 kr.


Blackroll Recovery pude

Perfekt til hjemmet og på farten. Fremmer den sunde søvn- og søvnrutiner. Højteknologisk hukommelsesskum. Ergonomisk halsbue og hovedstøbning. To sider til fire sovestillinger. Vaskbar og åndbar. Fremstillet i Tyskland og OEKO-TEX certificeret ®

749,00 kr.


BLACKROLL DUO 08

Ideel til behandling af muskler i nakken og ryggen, da den er skånsom for rygraden. Også perfekt til massering af skuldre, arme, ben og brystmusklerne.

149,00 kr.


Blackroll Gymball

GYMBALL er specielt udviklet til brug i funktionel træning. Uanset om du laver koordinerings- og stabilitetstræning eller træner med vægte er BLACKROLL GYMBALL den perfekte træningspartner. Er også fremragende for korrekt rygstilling. Det kan bruges både stående, siddende, liggende på maven eller på ryggen. Det betyder, at en bred vifte af muskelgrupper kan behandles med forskellig intensitet. Anti-burst-systemet (ABS) forhindrer, at bolden brister i tilfælde af ydre skader. Det er lugt-neutral, latex-fri, elastisk, kan håndtere belastninger op til 500 kg.

329,00 kr.


Blackroll BALL 08

Perfekt til punkt-for-punkt selvmassage af alle dele af kroppen. BALL 08 er velegnet til behandling af dybtliggende muskelgrupper eller svært tilgængelige områder af kroppen som hals, skuldre, bryst, baller og arme. Lille og praktisk.

99,00 kr.

Wahoo KICKR Mat

Wahoo KICKR måtte er den perfekte partner til din KICKR. Den er vandtæt og antislip for at holde din Wahoo hometrainer på plads, uanset hvor meget du sveder! Tykkelsen og materialet gør den støjisolerende, så dine omgivelser vil takke dig under alle dine træningspas.

*Dette er en bestillingsvare.

Wahoo KICKR CLIMB

CLIMB er designet til at tage indendørs cykling til det næste level. Når Climb er parret til din wahoo hometrainer vil den tilføje fysiske karakterændringer til din indendørs træning. Perfekt til dig der ønsker fornemmelsen af de naturlige stigninger, der er udendørs, selvom du træner indenfor. Simulere stigninger op til 20% og nedstigninger ned til -10%

Wahoo KICKR Bike

Simulerer en virtuel oplevelse af at køre op og over stejle bjergpas – herunder downhill simulation, der giver dig mulighed for at opretholde cykelhastigheden – fra +20% stigning til -15% fald. Virtuelt gearskifte kan indstilles til at matche din geargruppe – Shimano, Sram eller Campagnolo 100%. Indbygget wattmåler med præcision på +/- 1%. Nem og præcis personlig tilpasning af cyklen ud fra bikefit-data. Billede af din egen cykel eller kropsmål igennem Wahoo app’en. Simulerer modstand på op til 2200 watt og 20% stigning. Næsten 100% lydløs. Bluetooth og ANT+. Kompatibel med alle slags enheder samt Rouvy, Zwift, Bkool og mange flere .Robust og holdbar konstruktion – stål og aluminum. Vægt 42kg.

*Dette er en bestillingsvare.

Wahoo KICKR Core

Bemærk leveres uden kassette. Denne er lillebror til KICKR 5.0 og har et lidt mindre svinghjul. Den er selvfølgelig også kompatibel med Wahoo KICKR Headwind og Wahoo KICKR Climb. Har et stort udvalg af applicationer og software træningsmuligheder, herunder Zwift og Rouvy.

Wahoo KICKR 5.0

Denne hometrainer er samlet og klar til brug fra fabrikken, hvilket betyder, at der allerede er monteret en 11 speed kassette, med en 11-28 gearing. Så alt du skal gøre, er at pakke den op og folde benene ud og på med cyklen. Hvert et tråd i pedalerne i en kontrolleret og realistisk bevægelse. Ligesom tidligere er den nye KICKR næsten lydløs, hvilket giver en bedre oplevelse, som minder om at cykle udendørs.

Wahoo KICKR Headwind

Wahoo KICKR Headwind

Sørger for frisk luft til dig, når du træner på din hometrainer. Du kan tilslutte Kickr Headwind med bluetooth til KICKR Bike, 5.0 eller Core hometrainer for at styre hastigheden på Kickr Headwind baseret på, hvor meget du yder. Du kan styre den baseret på din puls, hvilket kræver en ANT+ pulsmåler. Derudover kan den styres manuelt. Du kan være sikker på at have køling nok da den opnår vindhastigheder på helt op til 48 km/t. mens benene kan justeres så luftstrømmen rammer dig på den mest optimale måde.

*Dette er en bestillingsvare.

Ved køb af produkter kontakt os via kontaktformularen her på siden.